KW PUMPER – en del af Wünsche A/S

KW Pumper har i mere end 50 år solgt og forhandlet pumper af høj kvalitet til det professionelle marked. Virksomheden blev startet af Knud Wünsche i 1962.

I 2014 overtog Søren Heilmann virksomheden, der herved blev en del af Wünsche A/S. Vi tilbyder således fortsat vores kunder professionelle pumpeløsninger, samtidigt med at vi udvider vores kompetencer indenfor systemdesign og overvågning.

KW Pumper har mere end 50 års erfaring med professionel rådgivning, dimensionering og forhandling af kvalitetspumper fra Italien til dansk erhverv og industri.

Vi arbejder altid efter at levere de mest kompetente og optimale pumpeløsninger. Og vores lange erfaring og brede pumpesortiment skaber grundlaget for at kunne dække langt de fleste pumpebehov. Vi arbejder med virksomheder indenfor landbrug, akvakultur, vand, afvanding, havvand, spildevand, fødevarer, beredskab samt olie og kemi.

KW Pumper ønsker at være den foretrukne pumpepartner for dansk erhverv og industri. Det er vores ambition at hjælpe vores kunder igennem hele processen fra rådgivning og valg af pumpe til implementering og intelligent styring. Vi har fokus på væsketransport – hele vejen!

Ring 4818 4098  eller 2327 3424 for uforpligtende tilbud – vi hjælper gerne på vej!