Landbaseret akvakultur – USAs største anlæg

Landbaseret akvakultur – RAS systemer – er et centralt fokusområde for KW Pumper, idet vi bl.a. leverer hovedpumperne til recirkuleringssystemet til USAs største landbaserede akvakultur anlæg for lakseopdræt. Anlægget ligger i Homestead, Florida – og bliver allerede nu omtalt som SALMON CITY. KW Pumper leverer 36 propelpumper som er hovedpumperne i RAS systemet.

Lige syd for Miami, Florida, er det norske firma Atlantic Sapphire i gang med at bygge en imponerende ”Salmon City”, som med sine 100.000 m2 vil blive det største landbaserede lakseopdræt i Verden.

For at kunne virkeliggøre dette ambitiøse projekt har Atlantic Sapphire indgået samarbejde med de bedste specialister i markedet. Billund Aquaculture står for udvikling og bygning af RAS-systemet, der skal drive lakseopdrættet. Og til dette RAS-system er KW Pumper special-leverandør af hovedpumperne. Atlantic Sapphire forventer at færdiggøre byggeriet i 2027, hvor det vil udgøre en samlet investering på omkring 130 millioner dollars.

I 2019 leverede KW Pumper de første hovedpumper til ”Salmon City”: 36 pumper til RAS systemet (Recirculation Aqucaculture System), der udvikles af Billund Aquaculture. Disse pumper fungerer som hjertet i produktionen, idet de sikrer den korrekte vandcirkulation i de 36 opdrætstanke, som hver har en kapacitet på 1,7 mio. liter vand. KW Pumper har i samarbejde med vores tætte italienske samarbejdspartner udviklet pumperne, der leverer et højt vand-flow kombineret med høj pålidelighed og energirigtig drift.

Akvakultur
VENERONI propelpumpe

Propelpumpe

CASE: Salmon City (Homestead, Florida,  USA)

Propelpumper og centrifugalpumper

Verdens største landbaserede fiskefarm

Ejet af Atlantic Sapphire

Bygget af Billund Aquaculture

Pumper leveret af KW Pumper

Første etape: 36 head propeller pumps, 4 post smolt lift pumps, 33 selfpriming centrifugal pumps

 

Læs mere om vores pumper til landbaseret akvakultur.